deveta po redu

Na sjednici Savjeta mladih Varaždinske županije predsjednik Tomislav Kozulić je podnio ostavku

Objavljeno: 06.02.2017. 11:51

Zadnja izmjena: 06.02.2017. 12:05

Foto: Varaždinska županija

Na redovnoj sjednici Savjeta mladih Varaždinske županije, predsjednik Tomislav Kozulić prisutne je izvjestio o održanom sastanku sa županom Štromarom i predsjednicom Županijske skupštine Dubravkom Biberdžić.

Predsjednik Kozulić je također, na sjednici istaknuo kako je na sastanku također bilo predloženo i osnivanje fonda za mlade, poticanje osnivanja lokalnih savjeta za mlade, te poticanje uvođenja noćnog gradskog prijevoza.

Predsjednik Savjeta informirao je kako je Županijski program za mlade, izrađen za razdoblje do 2018. godine, usvojen na zadnjoj sjednici Županijske skupštine postao krovni dokument za provedbu politika prema mladima. Savjet je na sjednici također usvojio Program rada za 2017. godinu.

S obzirom da je na zadnjoj sjednici Savjeta zamjenica predsjednika jednoglasno razriješena dužnosti, članovi su jednoglasno izabrali novog zamjenika Hrvoja Kapeša.

Predsjednik Savjeta Tomislav Kozulić predao je ostavku, uz obrazloženje da zbog osobnih razloga ne može obnašati tu dužnost, o čemu su se članovi Savjeta jednoglasno očitovali te odlučili da će na sljedećoj sjednici izabrati novog predsjednika.

 

Komentari