trnovec bartolovečki

Načelnik Šamec odao priznanje učenicima za zapažene rezultate na županijskim i državnim natjecanjima

Objavljeno: 28.06.2016. 11:04

Zadnja izmjena: 28.06.2016. 11:05

Zbog zapaženih rezultata na ovogodišnjim županijskim i državnim natjecanjima, načelnik Općine Trnovec Bartolovečki, Zvonko Šamec, primio je 36 učenica i učenika osnovnih škola u Trnovcu i Šemovcu te njihove mentore i ravnateljice.

Riječ je o učenicima koji su osvojili neka od prva tri mjesta na županijskim natjecanjima te kasnije sudjelovali i ostvarili također odlične rezultate na natjecanjima i na državnoj razini. Želeći odati osnovnoškolcima s područja općine dužno priznanje zbog svog marljivog rada te rezultata koje su ostvarili na ovogodišnjim natjecanjima, kao i na dostojnom predstavljanju općine širom zemlje, Šamec je na primanju naglasio da oni predstavljaju budućnost ove općine. Potaknuo ih je da i dalje budu marljivi i savjesni i da s predanim radom nastave i nakon što napuste svoje osnovne škole.

–  Brojka od 36 učenica i učenika iz obiju škola govori da taj uspjeh nije slučajan. Iza svakog pojedinačno rezultata stoji prije svega trud učenika, ali i odličan sustav obrazovanja koji se provodi u obje osnovne škole u općini. – izjavio je na primanju načelnik Šamec koji je uspješne osnovnoškolce nagradio prigodnim knjigama. 

Poručio je da će općinska vlast i dalje pratiti njihove uspjehe i da će i dalje iznos od gotovo dva milijuna kuna ulagati u sve faze odgoja i obrazovanja malih i mladih stanovnika općine od vrtićkog uzrasta do fakulteta. 

Komentari