Vrijedna donacija

Najmlađi štičenici Utočišta sv. Nikola od varaždinskih Mladih HNS-ovaca primili igračke i slatkiše

Objavljeno: 24.07.2016. 10:41

Zadnja izmjena: 24.07.2016. 10:43

Foto: ŽO HNS-a Varaždinske županije

Mladi HNS-a Varaždin organizirali su akciju za pomoć najmlađim štićenicima Utočišta sv. Nikola. Tijekom prošlog tjedna sakupljali su igračke, slikovnice, bojanke i slatkiše, a donaciju su predali u petak. 

Prilikom uručivanja donacije prisustvovali su, uz predstavnike Mladih HNS-a, i varaždinski gradonačelni Goran Habuš, kao i tajnik županijskog HNS-a Zlatan Mošmondor i predstavnica Ženske inicijative Varaždinske županije Mira Visković.

-Uvijek me vesele ovakve akcije, a posebno kad ih iniciraju i realiziraju mladi. Djeca su najbitnija i svi bi trebali raditi za njihovu dobrobit. – rekao je varaždinski gradonačelnik Goran Habuš.

Predsjednica Mladih HNS-a Varaždin Petra Bakšaj istaknula kako je namjera pažnju usmjeriti na one kojima je pomoć najpotrebnija: - Želimo biti primjer drugim mladima da se bave volontiranjem i humanitarnim radom.

- Ovakvih akcija zasigurno će biti još, a tijekom ljeta u planu su i nove humanitarne aktivnosti. – rekla je Bakšaj i zahvalila svim građanima koji su podržali akciju.

 

Komentari