Novi trener Slobode Miljenko Telebar: Nadam se pomacima

Objavljeno: 15.03.2011. 08:51

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Miljenko Telebar novi je trener varaždinske Slobode, nakon što je to mjesto ostalo upražnjeno odlaskom Zlatka Ivankovića.

Logičan je to izbor, ujedno i najbolji mogući trenutno za Slobodu. Radi se o iskusnom treneru, koji je najveće uspjehe ostvario s Nedeljancem, a ima poduži staž i u NK Slobodi.

- Situacija je nezahvalna, jer je momčad preuzeta tjedan dana prije prvog kola i moramo se prvo upoznati. U svakom slučaju očekujem pomak prema naprijed, u smislu nadogradnje igre, a vjerujem da će to donijeti i pomak na prvenstvenoj tablici – kazao nam je Telebar.

Nadodao je Telebar kako je ekipa vrlo mlada, ali i da se nada nastavku dolaska mladih igrača u Slobodu, jer je to dugoročno garancija kvalitete. Vrijedi svakako istaknuti da će mu pomoćni trener, ujedno i trener vratara biti Neven Medved.

Sloboda se inače nalazi na pretposljednjem mjestu 4. HNL, a ovog vikenda započinje i proljetni dio prvenstva. Odmah u nedjelju u prvom proljetnom kolu na rasporedu je lokalni derbi, a Telebar će se sa svojom Slobodom na noge neugodnoj Plitivici iz Gojanca.


Komentari