Općina Maruševec: Javno izlaganje studije Ciglane Cerje Tužno

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 05.09.2013. 07:35

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Andrej Švoger/VT

U četvrtak, 5. rujna, s početkom u 17 sati, u prostorijama Općine Maruševec, dvorana općinske zgrade, Maruševec 6, održat će se Javno izlaganje Studije o utjecaju na okoliš i Zahtjeva za utvrđivanje objedinjenih uvjeta zaštite okoliša za zahvat "Rekonstrukcija postojećeg postrojenja Ciglana Cerje Tužno", a vezano uz uvođenje u proizvodnju dodatnog energenta, petrolkoksa.

Inače, od 19. kolovoza do 19. rujna javnost i zainteresirana javnost ima pravo izvršiti uvid u dokumentaciju predmeta javne rasprave te upisati prijedloge i primjedbe u knjigu primjedbi koja se nalazi uz dokumentaciju Studije i Zahtjeva, zaključno s 19.09.2013. godine.

Javni uvid provodi se također u prostorijama Općine Maruševec radnim danom od 7 do 15 sati.

Na javnom izlaganju 5. rujna bit će prisutni predstavnici Općine Maruševec, predstavnici nositelja zahvata odnosno investitor tvrtka Ciglana Cerje Tužno d.o.o. te predstavnici izrađivača Studije i Zahtjeva.

Tijekom javnog izlaganja nazočna javnost i zainteresirana javnost može postavljati pitanja o predloženim rješenjima na koja usmeno ili u pisanom obliku odgovaraju predstavnici investitora, izrađivača Studije i Zahtjeva i Općine Maruševec. Primjedbe i prijedloge javnost može dati i usmeno u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja.

Javnost i zainteresirana javnost može također dostaviti pisana mišljenja, prijedloge i primjedbe tijelu koje provodi javnu raspravu - Varaždinskoj županiji, Upravnom odjelu za poljoprivredu i zaštitu okoliša, Franjevački trg 7, Varaždin, zaključno s 19.09.2013. U slučaju da prijedlozi i primjedbe javnosti i zainteresirane javnosti nisu dostavljene u roku i nisu čitko napisane, neće se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi.

Komentari