uređenje općine

Općina Sračinec poziva svoje mještane da iznesu prijedloge i dopune Prostornog plana uređenja

Objavljeno: 04.02.2017. 19:18

Zadnja izmjena: 04.02.2017. 19:18

Foto: Arhiva

Općina Sračinec je pokrenula proceduru 2. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja svoje općine pa ovim putem poziva mještane da iznesu svoje mišljenje i prijedloge.

Razlozi za pokretanje postupka izrade 2. Izmjena i dopuna PPUO-a su zbog potrebe za redefiniranjem granice zone društvenih sadržaja i prenamjenom zone mješovite, prenamjenom stambene namjene u zonu društvenih sadržaja u naselju Sračinec, za  izgradnjom sportske dvorane, potom za redefiniranjem granice gospodarske zone poslovne namjene u naselju Sračinec prema činjeničnom stanju parcelacije.

Osim navedenog, postoji i potreba za prenamjenom zone zelenila uz Državnu cestu D2 u zonu sporta i rekreacije u naselju Sračinec, prenamjenom dijela gospodarske zone proizvodne namjene u zonu sporta i rekreacije i vodenu površinu, u naselju Sračinec, a između ostalog i definiranje zone zelenila u naselju Sračinec za potrebe izgradnje dječjeg igrališta.

Općina poziva sve zainteresirane da svoje primjedbe i prijedloge dostave u elektroničkom obliku na mail adresu [email protected], a sve detaljne informacije su dostupne na internet adresi Općine.

Komentari