ljudska zloba ne poznaje granice

GROZNI PRIZORI: U poduzetničkoj zoni Jalkovec u smeću pronađeni mrtvi štenci

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 17.09.2017. 17:42

Zadnja izmjena: 17.09.2017. 18:02

Svakodnevno dobivamo puno fotografija od naših čitatelja i doista smo vam na tome zahvalni jer želimo ukazati na probleme u našoj svakodnevici, a to bez vaše pomoći ne bi bilo moguće. No, slike koje smo danas dobili doista se razlikuju od svega ostalog što ste nam poslali u zadnje vrijeme. 

Poduzetnička zona Jalkovec- mjesto kao stvoreno za trčati i voziti bicikl. Ovoga puta tema članka nije nepropisno odlaganje otpada o čemu bi se, kako nam govori naša čitateljica također moglo pisati, već ljudska zloba. Naime, kako nam javlja, prije nekoliko dana na svima dobrom poznatnom mjestu nadomak Varaždinu, u smeću je pronašla četiri mrtva psića bačena poput smeća.

- Noge su mi se odsjekle kad sam to vidjela i pitam se jesu li to mali psići zaslužili. Ovo inače nije prvi takav slučaj da smo našli životinje u smeću. Par puta smo našli mačiće koje je netko ostavio, ali su oni bili živi.- govori nam čitateljica.

Ovim putem ona želi, baš poput nas, apelirati na sve vas koji imate kućne ljubimce. Ako ne želite potomke-sterilizirajte ih. Životinje nisu igračke ni predmeti i one baš poput nas imaju osjećaje. Također, udruga "SPAS"  prihvaća pse, a u Čakovcu je udruga "Sklonište dobrote" koja djeluje i na području naše županije i daje sve od sebe da zbrine mace. Ako više ne želite imati kućne ljubimce ili pak želite udomiti životinje- kontaktirajte ih i oni će vam pomoći.

U kojem god slučaju, ubijanje životinja nije i nikako ne smije biti rješenje!

Komentari