Plivački klub Barok uspješan na Regionalnom prvenstvu za početnike

Piše: eVaraždin

Objavljeno: 16.06.2013. 18:34

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

U subotu 15.lipnja u Sisku je održano 2. i 3. kolo ljetne lige regije 4., koje je ujedno bilo i Regionalno prvenstvo za kategoriju početnika. Nastupilo je 12 klubova, te više od 200 natjecatelja.

U jutarnjem i popodnevnom dijelu natjecanja, plivači su snage odmjerili u ukupno 10 pojedinačnih disciplina, a početnici u 5.

Na natjecanju je nastupilo 16 članova PK Barok: Tihana Gazdek, Klara Vresk, Vlatka Gašparac, Lana Sokač, Ida Marić, Lea Ćelić, Martina Štefinec, Ana Ivanković, Doris Hudek, Karlo Rajković, Dario Štefinec, Neven Lončarić, Matija Volarić, te početnici: Mara Sokač, Petra Gašparac i Erik Hunjek.

Najviše su se istaknule plivačice Lana Sokač i Martina Štefinec koje su isplivale norme za nastup na Prvenstvu Hrvatske. Među početnicima najbolja je bila Mara Sokač koje je u gotovo svim utrkama ostala na korak do medalje.

U petak 21.06 stariji plivači i plivačice Baroka nastupaju na natjecanju u Rijeci, a u subotu 22.06. mlađe kategorije nastupaju na mitingu u Varaždinskim Toplicama. Karlo Rajković u srijedu putuje u Češku, gdje će do nedjelje braniti boje Hrvatske na Europskim igrama mladih.

Komentari