vrijedne nagrade

Počinje 10. FOI CORE case study natjecanje - prijavite se!

Objavljeno: 26.03.2017. 10:15

Zadnja izmjena: 26.03.2017. 12:41

Foto: Arhiva

Već desetu godinu će se na varaždinskom Fakultetu organizacije i informatike održati FOI CORE case study natjecanje.

Cilj natjecanja jest da se studenti, rješavajući zadani poslovni zadatak povežu s poslodavcima, pokažu svoje znanje i ideje, postanu potencijalni suradnici/zaposlenici predstavnika poslovnih zadataka, ali i da osvoje vrijedne nagrade.

Osim prijava, organizatori vas pozivaju i na svečano otvorenje 10. FOI CORE-a koje će se održati u utorak, u dvorani 1 (FOI 1) s početkom u 12:00 sati. Otvorenju će prisustvovati predstavnici poduzeća koji će prezentirati svoje poslovne slučajeve te ćete tako doznati najvažnije informacije iz prve ruke.

Ovogodišnji predstavnici i njihovi poslovni slučajevi:

Prijaviti se mogu svi redovni i izavnredni studenti preddiplomskih i diplomskih studija neovisno o fakultetu na kojem su upisani. Timovi se mogu sastojati od jednog do najviše tri člana. Sveukupni fond nagrada ove godine je 15 tisuća kuna, odnosno 5 tisuća kuna po case-u i dijeli se na prva 3 mjesta. Osim novčane nagrade, sudionike očekuju i brojne druge vrijedne nagrade sponzora natjecanja.

Prijaviti se možete putem forme na linku, a tijek natjecanja i važne informacije pratite putem facebook stranice. Studenti koji žele, mogu predati svoj životopis koji će biti proslijeđen poslodavcima ovih triju poduzeća neovisno o plasmanu. Životopis i ostala moguća pitanja možete nam poslati na [email protected]

Komentari