navijači u klenovniku

FOTO: POVRATAK OTPISANIH Klensi pokrenuli 'gerilski rat' za vraćanje njihovog nogometnog kluba

Objavljeno: 25.05.2017. 14:42

Zadnja izmjena: 25.05.2017. 14:47

Navijačka skupina Klensi krenula je u široku kampanju "urbane gerile" kako bi se vratio u život njihov Nogometni klub Mladost Klenovnik koji je još 2014. godine ugašen na - tada je rečeno - godinu dana.

Kako su nam priopćili, klub je postojao još od davne 1952. godine, a unatoč dobrim rezultatima i odličnoj ekipi klub je zamrznut na godinu dana zbog duga od 6300 kn. Ta je odluka donijeta 2014. godine, ali se zamrzavanje odužilo na već tri godine. Stoga su Klensi uzeli stvari u svoje ruke te akcijama tipa "urbane gerile" pokušavaju pridobiti javnost i političare za ovu inicijativu. Transparenti s natpisima "Povratak otpisanih", "Želimo mjesto druženja", oglasima i "osmrtnicama" ovi aktivni navijači pokazuju koliko žele ostvariti svoj cilje.

- Slobodno napišite da navijači Klensi vode bitku s ljudima iz općine i da pokušavamo to opet staviti u funkciju i usput da molimo novog načelnika - koji god bio - da nam pomogne oko toga. Želimo mjesto za druženje,zabavu i da opet možemo pokazatii koliko smo moćniii zajednooo - NK Mladost i Klensi Klenovniiiik. - stoji u njihovoj emotivnoj poruci, s nadom da će se na kraju njihova nadanja i ostvariti. Poslali su nam i fotke svojih natpisa, ali i devastiranih prostorija njihovog omiljenog kluba.

 

Komentari