Deveto izdanje

Pravi raj za nepce: Više od 100 izlagača na 'Varaždinskom sejmu zdrave hrane i domaćih proizvoda'

Objavljeno: 05.06.2016. 10:54

Zadnja izmjena: 05.06.2016. 10:59

Foto: Josip Novak

Sve što je prirodno, zdravo i domaće može se danas razgledati, kupiti i kušati na devetom po redu “Varaždinskom sejmu zdrave hrane i domaćih proizvoda“ na kapucinskom trgu...

Posjetiteljima se ovaj put predstavlja stotinjak izlagača s domaćim poljoprivrednim proizvodima iz Varaždinske županije, Međimurske županije, Krapinsko – Zagorske županije, i drugih krajeva Hrvatske.

Uoči otvaranja Sejma, direktor Gradske tržnice Predrag Ciglar podsjetio je okupljene da je varaždinski plac “trbuh grada“, te da je ova manifestacija prigoda da se domaći proizvođaći predstave i izvan tržnice.

Varaždinskom sejem zdrave hrane i domaćih proizvoda otvorio je varaždinski župan Predrag Štromar rekavši da su “špek i čvarci također zdravi proizvodi ukoliko su proizvedeni na domaći naćin...“.

Organizatori su velikim i malim posjetiteljima spremili brojne degustacije i prezentacije proizvoda, kao i prigodnu prodaju. Za dobru zabavu uvodno su se pobrinuli folkloraši Centra tradicijske kulture nakon čega je slijedio nastup dječjeg zbora Štigleci.

Od 12 do 14 sati nastupit će glazbeni sastav Dečki z Bregov, a potom će okupljene zabavljati Kavaliri. Sejem možete razgledati do 16 sati, a u tome će vam pomoći danas izuzetno raspoložen voditeljski duo kojeg čine Davor Dretar – Drele i gradski notar Krunoslav Čolo.

Kakava je atmosfera na Varaždinskom sejmu pogledajte u galeriji fotografija:

 

Komentari