priznanje našem vatrogascu

Predsjednik DVD-a Novi Marof Nedeljko Vukalović izabran za potpredsjednika Hrvatske vatrogasne zajednice

Objavljeno: 31.07.2017. 12:52

Zadnja izmjena: 31.07.2017. 12:55

Na sjednici Predsjedništva Hrvatske vatrogasne zajednice, krovne organizacije hrvatskog vatrogastva, održane 20. srpnja u Križevcima, predsjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Novi Marof Nedeljko Vukalović izabran je među pet dopredsjednika Hrvatske vatrogasne zajednice.

Nedeljko Vukalović već obavlja dužnost predsjednika Vatrogasne zajednice grada Novog Marofa te predsjednika Vatrogasne zajednice Varaždinske županije. On će naredne četiri godine predstavljati i usuglašavati rad Koordinacije sjeverozapadne Hrvatske, koja objedinjava vatrogasne zajednice Međimurske županije, Koprivničko-križevačke županije, Krapinsko-zagorske županije i Varaždinske županije. 

Važno je napomenuti da navedene četiri županijske vatrogasne organizacije objedinjavaju rad više od 500 vatrogasnih organizacija, a u kojima djeluje više od 30 tisuća članova i članica u svim kategorijama članstva. Osim toga je izabran je i za predsjednika Odbora za natjecanja Hrvatske vatrogasne zajednice koji će također obnašati u ovom mandatu, a od lani je i člna Međunarodnog odbora za vatrogasna natjecanja CTIF-a.

Komentari