gospodarski razvoj

Predstavnici AZRA-e sudjelovali su na konferenciji u Italiji

Objavljeno: 23.03.2017. 18:58

Zadnja izmjena: 23.03.2017. 18:58

Foto: AZRA

Predstavnici Agencije za razvoj Varaždinske županije sudjelovali su na konferenciji u gradiću Santa Lucia Di Piave u regiji Veneto u Italiji, u sklopu tamošnjeg međunarodnog sajma.

Tema konferencije bili su trgovinski i investicijski potencijali između regije Veneto i Hrvatske, točnije potencijali, poticaji i izgledi za trgovinu i gospodarski rast u poljoprivrednom i drvnom sektoru. Partneri konferencije bili su Trgovinska komora Veneto i Veneto banka u suradnji s generalnim konzulatom Republike Hrvatske u Trstu.

Na konferenciji je direktor AZRA-e Krunoslav Lukačić održao prezentaciju o potencijalima Varaždinske županije po pitanju poljoprivrednog i drvnog sektora, s naglaskom na nedovoljno iskorištene kapacitete i proizvode vrhunske kvalitete s područja Varaždinske županije.

Prezentacija je pobudila velik interes kod ulagača pa je s partnerima konferencije dogovorena organizacija dolaska potencijalnih investitora u Varaždinsku županiju kako bi imali priliku o potencijalima se informirati uživo te eventualno pronaći poslovne partnere s našeg područja.

 

Komentari