Priznanja za rezultate u 2010. godini ludbreškim sportašima

Objavljeno: 13.02.2011. 10:46

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: -

Uredništvo sportske emisije „Fair-play“ Radio Ludbrega u subotu je u svojim prostorijama priredilo podjelu priznanja za postignute rezultate u 2010. godini odabranim ludbreškim sportašima, sportašicama i ekipama.

Ova sportska priznanja isključivo su priznanja redakcije emisije „Fair-play“ u kojoj se već 13 godina prati i izvještava sa svih važnijih sportskih događaja. Prigodna priznanja za svoje godišnjice djelovanja dobili su nogometni klubovi „Podgora“ za 55 godina uspješnog rada i djelovanja te „Radnički“ Hrženica za 60 godina rada.

Nagradu za osobit doprinos sportu dobila je udruga „Mladi rukometaš“ koja pet godina odlično radi sa mladim rukometašima te se približila samom vrhu u uzrasnim kategorijama u kojima djeluje. Za fair play nagradu je dobio NK „ Zadrugar“ koji je protekle godine za dušu svojih navijača odigrao protiv „Dinama „ u Hrastovskom, a ne u Ludbregu,gdje bi financijski bolje prošao i ne bi imao tolike radove. Za najbolju ekipu ludbreške regije proglašena je „Podravina“ koja je prolazeći kroz rangove i zajsedajući na vrh ljestvice podsjetila na poznati engleski klub „Nottingham Forest“. Najboljim sportašem ludbreške regije proglašen je spidvejaš Dino Kovačić iz Svetog Đurđa,a najbolja sportašica je atletičarka Sara Kolak.

Raritetan je podatak da slavodobitnici imaju 17 odnosno 15 godina što ih čini vjerojatno najmlađim parom dobitnika u Državi, a po rezultatima bi i u mnogo većim krajevima dobili vrijedna priznanja.


izvor: ludbreg.biz

Komentari