sve do kraja srpnja

Povodom Dana Općine Sveti Ilija koncert će održati Gazde, a donosimo i detaljan pregled programa

Objavljeno: 14.07.2017. 11:45

Zadnja izmjena: 14.07.2017. 14:59

Foto: Facebook

Sutra započinju Dani Općine Sveti Ilija koji će trajati sve do kraja srpnja. U nastavku donosimo detaljan program svih događanja koja nas očekuju tokom proslave Dana ove općine.

Sutra će u 17 sati biti održano natjecanje VZO Sveti Ilija Slugovine u Seketinu, a u nedjelju će se održati sveta misa s početkom u 11 sati također u Seketinu, u kapelici Gospe Karmelske. U srijedu 19. srpnja u 19 sati započeti će Svečana sjednica Općinskog vijeća u Pastoralnom centru "Vilim Cecelja" u Svetom Iliji nakon čega će u 20 sati biti domjenak za goste i uzvanike te izložba Udruge žena Doljan pod nazivom "Čuvajmo baštinu naših predaka". 

U četvrtak 20. srpnja s početkom u 11 sati održati će se sveta misa u župnoj crkvi povodom blagdana Svetog Ilije i Dana općine nakon čega slijedi izložba proizvoda Udruge vinogradara i voćara "Grozdek". Združenu pokaznu vježbu gašenja požara i spašavanja izvesti će DVD Sveti Ilija i DVD Beletinec-Krušljevec u subotu 22. srpnja u 14 sati, a nakon toga će se u Doljanu održati kovinotokarska radionica 'Koščak'. U nedjelju 23. srpnja u 7 sati kreće 15. Kup u lovu ribe udicom na plovak na Ribnjaku ŠRK "Keder" u Beletincu, a istog dana u 18 sati na igralištu NK Bednja održati će se 24. Memorijal "Deažen Obrstar-Cac".

U petak 28. srpnja započinje Anino 2017. glazbenim programom uz nastup Tamburaškog sastava Gazde, a koncert će početi u 20 sati. Već slijedeći dan u 19 sati održati će se 12. revijalna smotra folklora odraslih skupina KUD-ova u Beletincu, a posljednjeg dana proslave ove općine, u nedjelju 30. srpnja u 17. sati biti će sveta misa u župnoj crkvi Svih Svetih u beletincu povodom Aninog, a za sam kraj u 19 sati u Beletincu će svoj nastup imati 3. dječja smotra folklora KUD-ova.

 

Komentari