i toga ima

eTV: Pročitajte zašto je naš čitatelj iznimno zadovoljan uslugom na varaždinskom odjelu za fizikalnu medicinu

Objavljeno: 11.10.2016. 12:18

Zadnja izmjena: 11.10.2016. 12:36

Foto: Željko Porobija

Kad je prije nekog vremena naš sugrađanin Damir Čerpinko doživio prometnu nesreću, ozljede je morao zaliječiti na Odjelu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Opće bolnice Varaždin. Unatoč skučenim prostorima i svim onim materijalnim problemima koje svakodnevno susrećemo u našem zdravstvu, gospodin Čerpinko ne može dovoljno nahvaliti razinu i kvalitetu usluge.

- Ulaskom u trošne podrumske prostorije Odjela za fizikalnu medicinu i terapiju Opće bolnice Varaždin opremljene uglavnom duboko punoljetnim medicinskim pomagalima i aparatima očekivao sam i tmurno okruženje ali dočekala me odlično organizirana i stručna ekipa. - objašnjava gospodin Čerpinko.

Ono što čini razliku, prema njegovim riječima, jesu organiziranost, stručnost i opuštenost medicinskog osoblja s odjela, osobito samazatajnih terapeutkinja Ružice i Davorke. Dobro je ukazati na ovakve pozitivne slučajeve u našem zdravstvu i podsjetiti se da kvaliteta pružene usluge ne ovisi samo o novcima, nego i o sposobnosti i entuzijazmu osoblja. Ovdje možete čuti i kratku izjavu gospodina Čerpinka, s kakvom bi se, vjerujemo, složili još mnogi naši pacijenti.

 

Komentari