financira općina petrijanec

Prvi dan škole osnovnoškolce iz Općine Petrijanec dočekat će nove bilježnice

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 20.07.2017. 19:44

Zadnja izmjena: 20.07.2017. 21:14

Foto: Ilustracija

Nakon što je 3. srpnja upriličen svečani prijem uspješnih osnovnoškolaca i njihovih nastavnika, u Općini Petrijanec ove će godine prvog dana nastave u školskoj godini 2017./2018., učenike osnovne škole na stolu dočekati nove bilježnice, kajdanke i pisanke.

Rezultat je to inicijative općinskog načelnika Željka Posavca koji je kupnjom školskih bilježnica želio olakšati izdatke roditeljima za narednu školsku godinu.
Tako će nove bilježnice, osim učenika Osnovne škole u Petrijancu, dočekati i učenike Područnih škola Nova Ves i Strmec Podravski. Za ovu će inicijativu iz općinskog proračuna općine Petrijanec biti će izdvojen kompletan iznos.

Za ovu će inicijativu iz općinskog proračuna općine Petrijanec biti će izdvojen kompletan iznos.Osim školskih bilježnica, u narednim tjednima u okviru tijela općinske vlasti raspravljat će se i o mogućnosti stipendiranja srednješkolaca u području izvrsnosti čime će općina Petrijanec i narednih godina nagrađivati zalaganje i trud učenika, učitelja i mentora u okviru obrazovanja.

 

 

Komentari