uspjeh na zagreb dance openu

FOTO Rasplesana djeca iz Plesačkog kluba Plan B kvalificirala se na Svjetsko natjecanje u Rimu!

Objavljeno: 09.05.2017. 11:45

Zadnja izmjena: 09.05.2017. 11:51

Proteklog vikenda na plesnom natjecanju Zagreb Dance Open na kojemu je sudjelovalo preko 5000 plesača iz 400 klubova i 27 država plesni klub Plan B postigao je iznimno dobre plasmane, uključujući i kvalifikaciju na svjetsko natjecanje u Rimu. 

Plesni klub PLAN B je na natjecanju sudjelovao s čak devet korografija i plesačima iz grupa Kiki (7- 12 god.) i Teen (13- 17 god.). Osvojili su 5 trećih mjesta i jedno 4. mjesto - a najveći uspjeh ostvarila su djeca iz grupe Kiki s modernim baletom koji su bili prvi. Oni će stoga u listopadu u vječnom gradu Rimu pokazati svoje vrhunsko umijeće na svjetskom natjecanju. 

- U pojedinim plesnim disciplinama bili smo u konkurenciji s čak dvanaest klubova i budući da je međunarodna konkurencija bila doista velika, zadovoljna sam rezultatima i uspjehom svi svojih plesača. - rekla je voditeljica i koreografkinja kluba Martina Palošika Čonda. Našim malim plesačima čestitamo od srca i sigurno smo da će i u Rimu prepoznati njihov talent i ogromni uloženi trud. A ovdje donosimo neke od najzanimljivijih fotografija s natjecanja u Zagrebu.

Komentari