pomoć najpotrebnijima

'ROTARY ZA SREDNJOŠKOLCE' U petak možete sudjelovati u humanitarnoj akciji plemenitog cilja

Objavljeno: 24.01.2017. 12:15

Zadnja izmjena: 24.01.2017. 12:15

U vrijeme trajanja manifestacije 'Noć muzeja', Rotary club Trakošćan organizira humanitarnu akciju u dvorcu Trakošćan koja će se održati ovog petka, od 18 sati, pod nazivom 'Rotary za srednjoškolce'.

Ovom humanitarnom akcijom se nastoje prikupiti sredstva kojima će se financirati užine srednjoškolcima Srednje škole Ivanec, a koji dolazi obitelji slabijeg imovinskog statusa.

Ravnateljica Srednje škole Ivanec, Lidija Kozina istaknula je kako se u školi kontinuirano vodi briga o svakom učeniku, te su u suradnji s učenicima i roditeljima prepoznali potrebu za osiguravanjem obroka za dvadesetak učenika kojima je zbog različitih životnih situacija uistinu to potrebno.

Želeći pomoći, Rotary club Trakošćan organizira humanitarnu akciju “Rotary za srednjoškolce” kojoj je cilj prikupiti sredstva kojima bi se pokrili troškovi užina za srednjoškolce slabijeg imovinskog stanja.

Tom će prigodom članovi Rotary kluba Trakošćan, na terasi dvorca krafnama, kuhanim vinom i čajem ponuditi posjetitelje koji će moći donirati sredstva za užine srednjoškolcima slabijeg imovinskog stanja.

Donacije se mogu uplatiti i na humanitarni žiro-račun akcije otvoren za tu prigodu u Zagrebačkoj banci, koji glasi: HR6323600001502005727.

Predsjednik Rotary kluba Trakošćan, Damir Poljak, nadodaje kako je riječ je o jednoj od akciji kakve će Rotary klub Trakošćan organizirati i u budućnosti, a kako bi pomogao onima kojima je pomoć potrebna.

- Pozivam sve - građane, tvrtke, ustanove i institucije, kao i naše prijatelje iz drugih Rotary klubova, da se u okviru svojih mogućnosti pridruže ovoj i budućim našim akcijama. Pomognimo ovom prigodom srednjoškolcima iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, stvorimo zajedno uvjete da uspješno završe svoje srednjoškolsko obrazovanje - istaknuo je predsjednik Poljak. 

Komentari