ambiciozno protiv zameta

KRENULI OD NULE Rukometni klub Vidovec optimističan pred nastavak sezone

Objavljeno: 03.02.2017. 10:15

Zadnja izmjena: 03.02.2017. 10:18

Foto: Općina Vidovec

Rukometaše Vidovca u drugoj polovici sezone očekuje nastavak natjecanja u 1. HRL Sjever. Već u srijedu 8. veljače dočekuju jedan od najslavnijih premijerligaša, riječki Zamet.

Vidovečki rukometaši nižu uspjehe iz sezone u sezonu bolje nego ikad. Zanimljivo je to što su pred tri godine krenuli od najnižeg ranga natjecanja, a sada se mogu pohvaliti središnjim, šestim mjestom na ljestvici 1. HRL Sjever. Predsjednik MRK Vidovca, Slavko Melnjak, zadovoljan je postignutim rezultatima kluba, a njihov trener Igor Senečić nadodaje:

- Imali smo u prvom dijelu sezone i dosta problema, ozlijedio nam se jedan od najvažnijih igrača, ali smo sve to nekako nadomjestili i dobro se snašli u ligi. Prvo smo planirali da bismo bili zadovoljni i s deset bodova, na kraju imamo i pet više, što je odlična stvar - ističe Senečić.

Klub će u nastavku sezone biti pojačan s nekoliko novih igrača: Zoranom Jeftićem i Dariom Hermanom iz Ptuja te Lukom Zrinskim i Ivanom Obrljanom iz redova GRK Varaždina. Jedna od najvažnijih utakmica sezone odigrat će se 8. veljače u Vidovcu u 19 sati - osmina finala i borba protiv Zameta.

 

Komentari