Sajam knjiga "Knjige v Hiži" u Gornjem Knegincu

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 30.08.2013. 17:05

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

U razdoblju od 13. do 15. rujna u Gornjem Knegincu će se održati prvi sajam knjiga pod nazivom "Knjige v hiži".

Cilj organizacije sajma, koji će se održati u ugostiteljskom objektu "Kneginečka hiža",  je prvenstveno promocija i prodaja knjiga, ali i promoviranje i stvaranje dodane vrijednosti turističke i gospodarske ponude Općine Gornji Kneginec. Predviđeno je da će na sajmu sudjelovati desetak izdavača s vlastitim projektima i produkcijom knjiga.

U sklopu sajma knjiga "Knjige v hiži" predviđen je i prigodni program u kojem će sudjelovati gosti s područja kulture, književnosti i umjetnosti. Sajmu knjiga pridružit će se poznata hrvatska glumica Jelena Miholjević u ulozi voditeljice i prezentatorice predavanja i promocije sajma.

Važno je spomenuti i dramskog redatelja i redatelja otvaranja i zatvaranja sajma Daria Harjačeka te Krešimira Mišaka, koji će ovom prilikom promovirati svoju novu knjigu.

Književna večer održati će se u petak, 13. rujna u 19:00 sati dok je svečano otvaranje sajma predviđeno dan kasnije, u subotu u 11:00 sati.

Za posjetitelje je organiziran i besplatan prijevoz od Varaždina do Kneginečke hiže. S ciljem promocije knjiga te turističke i gospodarske ponude Općine Gornji Kneginec uključila se i Turistička zajednica Općine Gornji Kneginec svojim sponzorstvom.

Komentari