'zakaj je nisu zatrpali?'

Starija Varaždinka večeras zapela o rupu na travnjaku i ozlijedila ruku i nogu

Objavljeno: 22.03.2017. 21:30

Zadnja izmjena: 22.03.2017. 21:36

Foto: Željko Porobija

Gospođa Valentina Peharda nazvala je večeras našu redakciju kako bi nam osobno pokazala mjesto na kojemu se šetajući nekoliko minuta ranije spotaknula i ozlijedila zglob i gležanj. 

Radi se o travnjaku između crkve Svetog Florijana i Starog Grada na kojemu je ostala jedva primjetna rupa nakon čupanja panja. A onaj tko je panj iščupao, nije se potrudio zatrpati rupu zemljom. Osim što je jedva primjetna, rupa se nalazi tik do asfalta i dovoljno je samo nagaziti malo travnjak da bi zapela noga. Koliko je rupa zapravo duboka shvatite tek kad u nju stavite ruku - ili vam u nju propadne stopalo, kao što se dogodilo gospođi Pehardi.

- Ja ću sada morati ići na kirurgiju da vide jesam li što potrgala. Bole me i zglob i gležanj, počeli su mi oticati. A sutra ću onima u Parkovima reći što ih spada. Zašto nisu zatrpali ovu rupu? - izjavila je ljutita gospođa Peharda, još pod bolnim utjecajem svega što joj se neposredno dogodilo. Ovim dijelom šetaju brojni ljudi, uobičajeno je vidjeti i mlade koji trče, a rupa vreba sljedeću žrtvu. 

Komentari