Osvojili prvo mjesto na Prvenstvu

Štromar i Kišić pohvalili uspjehe Boćarskog kluba cerebralne i dječje paralize

Varaždinska županija

Objavljeno: 05.07.2016. 17:31

Zadnja izmjena: 05.07.2016. 17:32

Foto: Varaždinska županija

U Županijskoj palači u Varaždinu održan je prijem za članove Boćarskog kluba cerebralne i dječje paralize Grada Varaždina i Varaždinske županije, koji su osvojili prvo mjesto na ekipnom Međunarodnom prvenstvu u boćanju za osobe s cerebralnom paralizom, distrofije i multiple održanom 28. svibnja 2016. u Zagrebu.

Tim povodom članove Boćarskog kluba primili su župan Varaždinske županije Predrag Štromar, zamjenik župana Alen Kišić i pročelnica Upravnog odjela za zdravstvenu zaštitu i socijalnu skrb Ruža Jelovac.

Župan Štromar čestitao je svima na izvrsnom rezultatu te naglasio kako će Županija i dalje podupirati rad kluba: – Čestitam Vam na osvojenom prvom mjestu koje ste postigli samo velikim trudom svih zajedno - sportaša, asistenata i trenera – te tako svojim akcijama i manifestacijama radite na poboljšanju kvalitete življenja osoba s invaliditetom.

Predsjednik Boćarskog kluba cerebralne i dječje paralize Grada Varaždina i Varaždinske županije, ujedno i izbornik, Ivica Fluks zahvalio je na prijemu i podršci, prije svega zbog uključenosti velikog broja osoba s invaliditetom u aktivniji život u lokalnoj zajednici.

Inače, na Međunarodnom prvenstvu u boćanju za osobe s cerebralnom paralizom, distrofije i multiple sudjelovalo je osam ekipa iz Slovenije, Srbije i Hrvatske (Pula, Rijeka, Zagreb, Slavonski Brod i Varaždin).

Komentari