devet centara izvrsnosti

Stručnjaci Centra izvrsnosti educirali ravnatelje škola Varaždinske županije

Objavljeno: 14.12.2016. 14:36

Foto: Varaždinska županija

Ravnatelji osnovnih i srednjih škola Varaždinske županije sudjelovali su na predavanju o planiranju i provedbi menadžmenta u školama, marketingu, odnosima s javnošću, upravljanju projektima, pa i o fundraisingu.

Predavanje su održali stručnjaci Znanstvenog centra izvrsnosti za školsku efektivnost i menadžment, a župan Predrag Štromar ovom je prilikom istaknuo kako Varaždinska županija ima devet centara izvrsnosti u kojima se radi s nadarenom djecom, a danas je i jedina koja je počela raditi s Centrom izvrsnosti za školsku efektivnost i menadžment.

- Centri izvrsnosti za školsku efektivnost i menadžment će nam na znanstvenoj razini pomagati da edukacija ravnatelja bude bolja i da još bolje i kvalitetnije rade svoj ravnateljski posao, te da nastava bude još bolje organizirana, da učitelji kvalitetnije prenose svoja znanja na moderniji i kvalitetniji način na svoje učenike i da budemo najbolji u Hrvatskoj. – rekao je župan.

Znanstveni centar izvrsnosti za školsku efektivnost i menadžment i Varaždinska županija nedavno su potpisali Sporazum o suradnji, a prva konkretna aktivnost bila je sudjelovanje na Forumu Jugoistočne Europe o upravljanju i vođenju u obrazovanju 2016. godine, na kojem se županija isticala kao najbolji primjer školstva u Hrvatskoj.

Komentari