Toplak trener, Janžek sportski direktor, Cvek direktor

Objavljeno: 12.01.2011. 08:38

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: -

Samir Toplak definitivno postaje samo trener NK Varaždina. Ugovor koji će ga obvezati do 2014. godine potpisat će uskoro. Sportski direktor kluba bit će pak Branko Janžek, dosadašnji v.d. direktor kluba. Kako smo saznali u klubu, Janžek nije v.d. sportski direktor i čeka službeno imenovanje Izvršnog odbora kluba što bi se trebalo dogoditi u ponedjeljak.

Na Izvršnom odboru kluba tema će biti i imenovanje novog direktora kluba. Klupski glasnogovornik Siniša Kalajdžija rekao nam je da su se na natječaj javila tri kandidata, Vatroslav Bunić, Alen Sambolec i Stjepan Cvek te da će komisija predložiti jednog kandidata Izvršnom odboru.

Neslužbeno saznajemo da će to biti Stjepan Cvek, jedan od utemeljitelja modernog Varteksa, koji je bio direktor i sportski direktor kluba, tijekom devedesetih, potom kratko izašao iz kluba, da bi se 2000. godine vratio, na poziv Anđelka Herjavca, no «ljubav» je trajala samo do 2002. godine, kada odlazi iz kluba, zbog neslaganja s tadašnjom klupskom politikom.

Stjepan Cvek Ciba je ugledno nogometno ime, sigurno posjeduje znanje za nužno potrebne pomake, a vidjet ćemo hoće li imati i dovoljno podrške lokalne zajednice i gospodarstvenika.

Ne zaboravimo svakako i navijače kluba, s kojima se nekako mora, barem pokušati pronaći zajednički jezik, što prije.

No «gorući» problemi su ipak oni u organizacijskom i financijskom segmentu, gdje ovaj današnji klub, nije niti sjena onog Varteksa koji je oduševljavao nogometnu Hrvatsku u devedesetim godinama.

Vrijedi svakako spomenuti da predsjednik Horvat radi i novu «križaljku» u Izvršnom odboru, o ćemu će se također u ponedjeljak raspravljati. Nagoviještena su i druga nova imena, koja bi trebala znatno «osvježiti» klub.

Komentari