Tribina "Aktivizam mladih kroz udruge, klubove i LAG-ove" u Čakovcu

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 14.06.2013. 17:47

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: -

Savjet mladih Međimurske županije u suradnji s udrugom Autonomni centar – ACT iz Čakovca organizira tribinu pod nazivom "Aktivizam mladih kroz udruge, klubove i LAG-ove".

Tribina će se održati u Velikoj vijećnici Međimurske županije u Čakovcu, 27. lipnja s početkom u 10 sati.

Cilj tribine je okupiti članove/ice i predstavnike/ce udruga mladih i za mlade, članove/ice Savjeta mladih županija, gradova i općina na području Međimurske i Varaždinske županije, predstavnike/ice lokalnih/regionalnih samouprava, učenike/ice srednjih škola i studente/ice, mlade koji se nalaze na stručnom osposobljavanju za rad bez zasnivanja radnog odnosa, predstavnike/ice učeničkih vijeća i drugu zainteresiranu javnost.

Razgovarat će se o aktivizmu mladih u lokalnoj zajednici, načinima uključivanja mladih u procese razvoja zajednica i kreiranje politika, o ulogama mladih u lokalnim akcijskim grupama(LAG), na koji način povećati mobilnost mladih, volontiranje te vidljivost rada udruga, klubova, Savjeta mladih i ostalih oblika udruženja mladih.

Dio tribine posvetit će se temi kako da udruge mladih i udruge za mlade dođu do potrebnih financijskih sredstava, te o mjerama za zapošljavanje mladih.

Moderator tribine je Hrvoje Kovač.

Za prisustvovanje na tribini potrebna je prijava. Organizatori mole da prijavu (ime i prezime) pošaljete putem e-maila [email protected] do 25. lipnja.

Za sva dodatna pitanja, obratite se na sljedeći kontakt: Ana Mikulić Autonomni centar - ACT [email protected] ili na broj 040 390 047 / 099 259 1663.

Komentari