vrijednost 20 tisuća kuna

TRNOVEC BARTOLOVEČKI Četiri sportske udruge od danas su bogatije za vrijednu informatičku opremu

Objavljeno: 17.03.2017. 19:24

Zadnja izmjena: 17.03.2017. 19:24

Foto: Općina Trnovec Bartolovečki

Četiri sportske udruge Općine Trnovec Bartolovečki dodijeljenom informatičkom opremom, prijenosnim računalima i pisačima zasigurno će unaprijediti i poboljšati administrativno poslovanje svog kluba.

Opremu vrijednu 20 tisuća kuna su dobila dva nogometna kluba, NK Mladost iz Šemovca te NK Trnje iz Trnovca, zatim STK MGK Drava iz Žabnika i Rukometni klub Trnovec.

Načelnik Zvonko Šamec ovom je prilikom istaknuo da je ovo samo dio općinske brige za sport i sportske klubove koji u svojim aktivnostima okupljaju veliki broj mali i mladih mještana Općine.

– Ulaganje u sport i sportske klubove zapravo je ulaganje u mlade. U njihov zdrav razvoj, učenje discipline, poštivanje suparnika i razvijanje sportskog načina života. Podstičemo naše mlade mještane da se što više uključe u rad sportskih klubova, a same klubove pomažemo ujedno i na ovakav način kako bi što više olakšali rad i financijski i organizacijski – rekao je Šamec.

Informatičku opremu je u potpunosti financirala Općina Trnovec Bartolovečki, a načelnik Šamec je dodao kako se iz općinskog proračuna godišnje za sport izdvoji više od 400 tisuća kuna.

Komentari