veselo u dječjem vrtiću Zeko

eTV: Trnovečki dječji vrtić Zeko danas proslavio svojih prvih 10 godina

Objavljeno: 03.10.2016. 11:47

Zadnja izmjena: 03.10.2016. 14:48

Foto: Petra Mlinarić

Danas je za dječji vrtić Zeko u Trnovcu Bartolovečkom bio poseban dan. Slavila se deseta obljetnica od njegovog osnutka, te je za tu priliku bio organiziran popratni program u kojem su uz vodstvo teta nastupale skupine malih, srednjih i velikih polaznika.

Dječji vrtić Zeko u Trnovcu je jedna od podružnica u Varaždinskoj županiji, naime, dječji vrtići Zeko se nalaze i u Varaždinu, Cestici i Ljubešćici.

Prisutne je pozdravila ravnateljica vrtića Brankica Vidrač i pritom napomenula kako su prvo desetljeće vrtića u Trnovcu obilježili mnogi veseli, ali i tužni trenuci. 

Razne aktivnosti za mališane

Za polaznike su organizirane brojne radionice, od glazbenih, plesnih, umjetničkih, pa sve do kreativnih s roditeljima. Posebno se ističe predškolski program, posjeti obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima gdje djeca uče o vrijednosti domaćih proizvoda i učenje engleskog jezika koje se provodi u suradnji s Općinom Trnovec Bartolovečki.

-Naša je zadaća i dalje se truditi pratiti napredak odgojnih znanosti kako bi smo vašoj djeci pružili što sretnije djetinjstvo i temelje za daljnji razvoj. - rekla je direktorica gđa Anka Tomasović. 

Na proslavi rođendana vrtića bio je i načelnik Općine Trnovec, Zvonko Šamec, koji je čestitao vrtiću i pritom najavio mogućnost uvrštavanja projekta nadogradnje vrtića u sljedeći proračun.

 - Hvala svima vama na radu koji ste dali za odgoj naše djece. - zahvalio je načelnik zaposlenicima vrtićima.

Potom su svi, i mali i veliki u dvorištu pustili balone i počastili se pravom rođendanskom tortom. 

 

Komentari