Turneja u Vinkovcima za Europu VŽ prvoligaša?

Objavljeno: 02.04.2011. 02:24

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Nogometaši varaždinskog prvoligaša već od petka nalaze se u Slavoniji, gdje će boraviti do utorka, a u ključnim utakmicama sezone igraju dvaput protiv vinkovačke Cibalije. Ligaški ogled u Vinkovcima na rasporedu je u subotu, 2. travnja u 18 sati, a kup u isto vrijeme u utorak.

Umjesto ključni, s obzirom na stanje u varaždinskom klubu, manjak ikakvog imperativa, bolje je govoriti važnim susretima. Momčad iz Vinkovaca varaždinski strateg Samir Toplak iznimno cijeni, ali i dobro poznaje, a susreti «nebesko plavih» i «šnajdera» uvijek bu bili vrlo zanimljivi. Sudac Bruno Marić u čak dva navrata bio je u središtu pažnje, a upravo taj Marić «nasekirao» je sve iz vinkovačkog kraja prije nekoliko tjedana na utakmici protiv Dinama.

Subotnji susret sudi osječka trojka, a iz oba tabora priželjkuju da neće suci, već dobar nogomet, biti u središtu pažnje.

Varaždinci su na put otišli u kompletnom sastavu, a u autobusu se našao čak 21 igrač, ali stručni stožer najavio je dosta «kombinatorike» u sastavu.

Toplak zasad krije prvu 11-oricu, i to «kao zmija noge», a vjerojatno će ipak naglasak staviti na kup utakmicu u utorak i malo sačuvati neke igrače za utorak.

Razlog je očit, Varaždinci bi se, iako uz brojne organizacijske probleme, kroz kup natjecanje mogli eventualno domoći i Kupa Uefa, u kojem već nisu igrali punih pet godina.



Komentari