vrijedni radovi

U Gornjem Knegincu se obnavljaju javni bunari, a u tijeku je i izgradnja autobusnog ugibališta

Objavljeno: 09.03.2017. 17:45

Zadnja izmjena: 09.03.2017. 17:46

Foto: Općina Gornji Kneginec

Na području Općine Gornji Kneginec u tijeku su razni planovi i radovi, tako su za potrebe uređenja prometa, kao i reguliranja potrebe mještana u naselju Kneginec Donji za autobusnom stanicom s pripadajućom nadstrešnicom, izrađeni prometni elaborati uređenja prometa na križanju Radničke i Kučanske ulice, te uređenja prometa na križanju Radničke i Zavrtne ulice kod kapelice.

Također, na križanju Radničke i Zavrtne ulice kod kapelice je započela izgradnja autobusnog ugibališta za autobusnu liniju prema Varaždinu, uz uređenje pješačke površine i postavu nadstrešnice.

Uz to, djelatnici općinske komunalne tvrtke KNEKOM po nalogu Općine Gornji Kneginec nastavljaju obnovu i izradu nadstrešnica na javnim bunarima. Tijekom obnove vrše se popravci pokrova i drvenih dijelova, te će sve nadstrešnice na javnim bunarima, njih ukupno 13, biti ponovo obojane.

 U Knegingradskoj ulici, na dosad nenatkrivenom bunaru, izrađuje se drvena nadstrešnica kako bi se i taj bunar zaštitio od propadanja, ali i kako bi se dodatno uljepšao taj dio Knegingradske ulice.

Komentari