okupilo se puno mještana

U Gornjem Ladanju održane seoske igre

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 29.06.2017. 16:32

Zadnja izmjena: 29.06.2017. 16:32

Na terenima sportsko rekreacijskog centra SRC “Kapla“ u Gornjem Ladanju u subotu su održane 2. seoske sportske igre. Igrama je obilježen Dan državnosti, a generalni pokrovitelj bila je Općina Vinica.

Prekrasno vrijeme i ambijent doprinjeli su da se na igrama okupio veliki broj mještana koji su se natjecali u brojnim disciplinama prilagođeni svakom uzrastu. Bilo je tu i onih najmlađih koji su se natjecali u skakanju u vrećama, nošenju jajeta u žlici i guranju kotača.

U drugom dijelu sportskih natjecanja osim stolnog tenisa, odbojke na pijesku, povlačenja užeta, bacanja kamena s ramena održano je i natjecanje u malom nogometu gdje je uz domaće ekipe sudjelovali i ekipa iz Donjeg Vratna. Posebnu atrakciju izazvali su svakako najmlađi natjecatelji, a veliki interes izazvala je disciplina potezanja užeta kod žena.

Organizatori igara osigurali su hranu i piće za sve natjecatelje kao i za sve posjetitelje. U kasnim popodnevnim satima na 2. seoskim igrama priključio se i načelnik Marijan Kostanjevac koji je izrazio samo riječi pohvale organizatorima. Druženje natjecatelja produžilo se do ranih jutarnjih sati.

Komentari