program u 23 hrvatska grada

U Lepoglavi se obilježava međunarodni dan joge - vježbaju i zatvorenici

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 21.06.2017. 08:23

Zadnja izmjena: 21.06.2017. 08:25

Međunarodni dan joge obilježit će se od 18. do 25. lipnja u 23 hrvatska grada među kojima i u Lepoglavi i to 21.lipnja u gradskom parku, a sve počinje u 20 sati.

Program uključuje vježbe po Protokolu joga asana za sve sudionike pod vodstvom iskusnih učitelja joge, nakon čega slijede predavanja-demonstracije različitih joga udruga. Sličan program će se održavati tijekom cijelog tjedna u ostalim gradovima, a uključuje i besplatne satove joge, predavanja vezana uz specijalne teme o jogi kao i prikazivanje dokumentaraca.

Obilježavanja Međunarodnog dana joge u Lepoglavi, kao i u svim gradovima, otvoreno je za javnost. Indijsko veleposlanstvo poziva građane da u potrazi za mirom, harmonijom i srećom budu dio ovog izvanrednog putovanja. Zainteresiranim građanima koji se žele pridružiti programu preporučuje se da odjenu udobnu odjeću.

Zanimljivo je da će se dio programa obilježavanja Međunarodnog dana joge u Lepoglavi održati i u lepoglavskoj Kaznionici gdje će s učiteljima joge, u potrazi za mirom, srećom i harmonijom, od 19 sati vježbati zatvorenici.

 

Komentari