gnk dinamo - hnk rijeka

U srijedu se u Varaždinu igra finale Kupa - evo kako izgleda prometna regulacija za taj dan

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 26.05.2017. 20:47

Zadnja izmjena: 26.05.2017. 20:54

U srijedu, 31. svibnja se u Varaždinu igra finale Hrvatskog Kupa između GNK Dinama i HNK Rijeka te je PU Varaždinska poslala priopćenje koje bi građani svakako trebali pročitati i držati se uputa.

Od 16 sati pa sve do ponoći na dijelu Zagrebačke i Gospodarske ulice u Varaždinu biti će uspostavljena privremena regulacija prometa. Promet će biti zatvoren na dijelu Zagrebačke ulice u zoni stadiona Varteks od raskrižja s ulicom F. Supila i M. Krleže, do raskrižja s Gospodarskom ulicom te će Zagrebačka ulica biti zatvorena od ulice I. Mažuranića u smjeru centra grada. U dijelu Gospodarske ulice od trgovačkog centra „KTC“ u smjeru Biškupečke ulice biti će uspostavljen jednosmjerni promet i neće biti moguće skretanje u Gospodarsku ulicu iz Biškupečke.

U spomenutim ulicama također će biti ograničeno parkiranje vozila i premjestit će se sva vozila parkirana na nogostupima, zbog čega se svi vozači upućuju na parkiranje vozila na parkiralište autokluba Varteks (kod autosajma), na koje će biti omogućen prilaz iz smjera Gospodarske i Biškupečke ulice.

Od utorka, 30. svibnja od 23 sati biti će zabranjeno parkiranje na parkiralištima u Zagrebačkoj ulici od Gospodarske ulice do parkirališta ispred Gradskih bazena.

PU poziva sve građane da za vrijeme zatvaranja za promet Zagrebačke ulice koriste alternativni pravac i to Biškupečku, Krležinu, Mažuranićevu, Cehovsku i Zagrebačku ulicu, te da poštuju uspostavljenu privremenu regulaciju prometa, kao i znakove i naredbe policijskih službenika i pripadnika prometne jedinice mladeži.

Posjetiteljima nogometne utakmice preporučuje se dolazak na utakmicu pješke te što ranije jer se očekuju gužve na ulazima na stadion i na parkiralištima.

Komentari