Šef SDP-a na Špancirfestu

FOTO U Varaždinu s SDP-ovcima i Milanović, Habek: "Želimo najveći broj mandata od svih izbornih jedinica"

Objavljeno: 23.08.2016. 20:55

Foto: Nikola Horvat

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović posjetio je danas Varaždin i Špancirfest. Dočekali su ga predsjednik županijskog SDP-a Mario Habek i predsjednik varaždinskog SDP-a Alen Kišić.

U pratnji Milanovića, osim domaćina, bili su i SDP-ovi predstavnici na listi Narodne koalicije – nositelj liste Narodne koalicije u 3. izbornoj jedinici Siniša Hajdaš Dončić te kandidati Stjepan Kovač, Marko Vešligaj, Petra Novinšćak, Agata Cvitić i Renata Potočnik.

Milanović je s Trga slobode krenuo u u španciranje, a tom je prilikom razgovarao sa zainteresiranim Varaždincima i posjetiteljima Špancirfesta. Oduševljenje nije krio, a iako je propustio nekoliko posljednjih Špancirfesta, čini se da varaždinske ulice i dalje dobro poznaje. 

"Vjerujemo da možemo i više"

Nositelj liste Narodne koalicije u 3. izbornoj jedinici Siniša Hajdaš Dončić otkrio je kako je na Špancirfestu svake godine: – Lijepa manifestacija. Danas idem na Manu Chao. Što se politike tiče, mislim da se mi borimo za deveti mandat. Građani će u konačnici odlučiti. Htjeli bismo da to bude devet kako bismo bili najbolja lista u RH.

Rezultate predizborne ankete komentirao je i predsjednik županijskog SDP-a Mario Habek: – Željeli bismo, a to će se i dogoditi, ostvariti najveći broj mandata od svih izbornih jedinica u Hrvatskoj. Zadovoljni smo predizbornom anketom, ali vjerujemo da možemo i više.

Danas je Varaždinom prošetao i Ivan Vrdoljak s HNS-ovcima, a Habek je rekao kako, iako je u gradu gužva, možda HNS i SDP uspiju zajedno popiti piće. Kako je bilo Milanoviću u Varaždinu, pogledajte u fotogaleriji...

Komentari