predstavili se na špancirfestu

Udruga Mentor promovira samozapošljavanje

Objavljeno: 29.08.2016. 18:51

Zadnja izmjena: 29.08.2016. 18:51

Udruga Mentor koja potiče zapošljavanje, samozapošljavanje i volontiranje te se kao članica LAG-a Sjeverozapad predstavila u četvrtak 25. kolovoza u Varaždinu na Franjevačkom trgu na ovogodišnjem osamnaestom Špancirfestu.

Uz Udrugu Mentor su se predstavili i mladi poduzetnici iz Majerja sa svojom slastičarnicom Kolačić sreće, OPG Zagorščak i LAG Sjeverozapad. OPG Zagorščak je u krajnjem sjeverozapadnom dijelu Varaždinske županije iskoristio zapušteno zemljište i na vlastitim parcelama uzgaja pravu lavandu „lavandulu angustifolia“, te na tržištu nudi vlastite proizvode od lavande od 2009. godine.

Lokalna akcijska grupa – Sjeverozapad djeluje na području četrnaest općina i gradova iz sjeverozapadnog dijela Varaždinske županije – gradova Ivanca, Lepoglave, Varaždina te općina Bednje, Beretinca, Cestice, Donje Voće, Klenovnika, Maruševca, Petrijanca, Sračinca, Svetog Ilije, Vidovca i Vinice. LAG je za sve svoje članove, udruge, male poduzetnike i obiteljska poljoprivredna gospodarstva organizirao ove godine, po treći puta zajedničko sudjelovanje na Špancirfestu.

Komentari