100 tisuća kuna za razvoj

Udruga vinara i vinogradara Sveti Martin Cestica na svojoj redovnoj skupštini izabrala novo rukovodstvo

Objavljeno: 10.01.2017. 11:27

Foto: Općina Cestica

Na redovnoj izbornoj skupštini Udruge vinara i vinogradara Sveti Martin Cestica  jednoglasno su prihvaćena sva izvješća o radu, kao i plan rada za sljedeću, 2017. godinu, a izabrano je i novo rukovodstvo.

U uvodnom dijelu, članove udruge i goste pozdravio je predsjednik Marijan Županić, a nakon prihvaćenog dnevnog reda vođenje sjednice preuzelo je radno predsjedništvo u sastavu Krunoslav Mihin, Zvonko Štromar i Nikola Kišić

 Potom je staro rukovodstvo razriješeno svojih funkcija, a u novi Upravni odbor izabrani su: Stjepan Borak, Boris i Tomica Furjan, Danijel Kukec, Božidar Oković, Josip i Tomica Sambolec, Darijan Vinter i Marijan Županić koji će i u narednom četverogodišnjem mandatu biti predsjednik. Za članove Nadzornog odbora izabrani su Nikola Kišić, Vjekoslav Klasić i Josip Majhen.

U ime Općine Cestica čestitke vinogradarima na uspješnom radu uputio je načelnik Mirko Korotaj i naglasio da je Općina Cestica za razvoj vinogradarstva osigurala 100 tisuća kuna, a prisutnima je ukazao i na mogućnost dobivanja zemljišta za sadnju vinove loze.

Komentari