Uvertiru dobila Cibalia, "šnajderi" pali bez ispaljenog metka

Objavljeno: 02.04.2011. 19:55

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: Damir Glibusic / CROPIX

Turneju u Vinkovcima nogometaši Varaždina započeli su porazom. Uvertiru prve utakmice polufinala Hrvatskog nogometnog kupa dobila je Cibalia. „Šnajderi“ su očito mislima bili okrenuti polufinalu i u prvoj utakmici u Vinkovcima pali su „bez ispaljenog metka“.

Nakon utakmice u Vinkovcima navijači sportskog ponosa grada Varaždina pitaju se: Jesu li se dečki čuvali za polufinale ili je u pitanju loša forma igrača koji gotovo da nisu zaprijetili domaćem vrataru?

Istinu ćemo doznati u utorak kad će Cibalia i Varaždin ponovno odmjeriti snage u prvoj utakmici polufinala Hrvatskog nogometnog kupa.

Uvertiru je uvjerljivo s 2:0 dobila Cibalia, a varaždinci prema izvještajima nisu baš iskazivali ambiciju da uzmu tri boda. Moglo bi se reći da je trener Samir Toplak postavio "igru na nulu" no taj je plan pao u vodu već u 30. minuti kad je Tomislav Jurić okrunio dobru akciju domaćih i Cibalia je povela.

Početkom drugog poluvremena „šnajderi“ su imali dvije velike prilike za izjednačenje preko Davora Vugrinca no umjesto izjednačenja stiglo je povećanje vodstva. U 60. minuti Dino Kresinger je „podebljao“ domaće vodstvo, a sudac je tada mogao i odsvirati kraj jer varaždince je taj pogotak potpuno demoralizirao i do kraja utakmice gledatelji u Vinkovcima su gledali „odrađivanje posla“.

Mogla bi se reći da je utakmica u Vinkovcima bila čak i najslabija utakmica „šnajdera“ ovog proljeća. I zato se navijači pitaju jesu li „šnajderi“ možda i namjerno odlučili „povući ručnu“ i čuvati snagu za prvu utakmicu polufinala?


FOTO: Damir Glibusic / CROPIX


Komentari