POHVALA VATROGASCIMA

VIDEO|FOTO: PUKNUĆE CIJEVI Građani lepoglavskog područja ostali bez vode, no vatrogasci su spasili situaciju

Objavljeno: 04.02.2017. 17:15

Zadnja izmjena: 04.02.2017. 17:30

Foto: Facebook

Da su lepoglavski vatrogasci predani radu i itekako vrijedni, dokazuje i današnji status na Facebook profilu zamjenika gradonačelnika Lepoglave, Hrvoja Kovača.

Naime, u statusu stoji kako osim na dimnjacima, lepoglavski vatrogasci posla imaju i s popucalim cijevima na lokalnom vodovodu, što je i vidljivo s fotografija i videopriloga koje je zamjenik gradonačelnika dodao u svoj status.

Zamjenik gradonačelnika napominje kako su ovi minusi rastrgali cijevi na lokalnom vodovodu zbog čega su mještani Očure, Muričevca, Purge i Mažuranićeve ulice ostali bez vode.

Zahvaljujući pravovremenoj reakciji vodovodnog odbora i lepoglavskih vatrogasaca, prema riječima Hrvoja Kovača kvar je brzo popravljen, te je voda počela pristizati u kućanstva.

No, ipak, Kovač poručuje kako ipak ostaje još jedno upozorenje, a to je građani dodatno zaštite svoje vodomjere i okna u kojima se oni nalaze te sve vodovodne instalacije koje su izložene vanjskim utjecajima.

Današnje puknuće cijevi, je prema riječima Hrvoja Kovača moglo daleko gore završiti, a građanima savjetuje da pomognu sami sebi gdje god mogu jer za ovakve male havarije pola prevencije ipak mogu učiniti sami.

Komentari