šestero specijalizanata

Zamjenik župana prisustvovao tradicionalnom susretu sa specijalizantima hitne medicine

Objavljeno: 19.12.2016. 17:16

Foto: Varaždinska županija

Tradicionalnom susretu specijalizanata u Zavodu za hitnu medicinu Varaždinske županije je uz ravnatelja Zavoda, Mladena Smoljanca prisustvovao i zamjenik župana Varaždinske županije Alen Kišić.

Zamjenik župana Alen Kišić nije krio zadovoljstvo radom Zavoda te je šestoro specijalizanata pružio podršku u radu.

- Zavod za hitnu medicinu Varaždinske županije je jedan od reprezentativnih zavoda na nivou RH i s punim pravom se ponosimo njihovim radom. Današnji susret održan je već treću godinu zaredom jer ovih šestero mladih ljudi je budućnost Zavoda u velikom broju godina koje su ispred nas, što nam daje sigurnost i garanciju da će Zavod nastaviti ovako kvalitetno sa svojim radom – istaknuo je zamjenik župana.

Kišić je pritom dodao kako je samo ove godine Zavod imao oko 35 tisuća intervencija koje su i same pokazale koliko je Zavod kvalitetan.

Ravnatelj zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, Mladen Smoljanec istaknuo je kako sve hitne imaju problem velike fluktuacije liječnika, ali kako su ovi liječnici specijalizanti prepoznali hitnu kao svoj životni poziv i time uvelike doprinijeli kvaliteti rada u ovom Zavodu.

Godišnjim susretom Varaždinska županija i Zavod iskazuju, između ostalog, uzajamno poštovanje i vrednovanje rada specijalizanata i davanjem podrške njihovom stručnom napretku.

Komentari