politika centra svijeta

Vera Jadanić prvi put javno progovorila o političkom transferu koji je uzdrmao Lubreg, evo što kaže

Objavljeno: 25.04.2017. 08:37

Zadnja izmjena: 25.04.2017. 09:05

Foto: Arhiva

Dosadašnja Bilićeva zamjenica Vera Jadanić iz redova HNS-a kandidatkinja je na ovim lokalnim izborima na listi HDZ-a.

Kako smo još 13. travnja eksluzivno objavili na našem portalu još uvijek aktualna zamjenica gradonačelnika grada Ludbrega Vera Jadanić odlučila je istupiti iz svoje dosadašnje stranke HNS-a i ovoga puta okušati sreću na HDZ-ovoj listi. Gradski odbor HDZ-a Ludbreg donio je odluku da će njihova kandidatkinja za gradonačelnicu na predstojećim izborima biti Vera Jadanić. 

- Pretpostavljam da je moja kandidatura za gradonačelnicu Ludbrega ispred HDZ-a ponajprije iznenađenje. No, nekad je jednostavno vrijeme za promjene. Ova odluka o promjeni stranke nije donijeta preko noći, razmišljala sam puno o tome dijelim li stavove. U HDZ-u, stranci s jasnim programskim ciljevima uspjela sam pronaći svoje novo mjesto.- kaže Vera Jadanić.

Da li je došlo do neslaganja s Bilićevom dosadašnjom politikom i kako Jadanić vidi svoje vođenje kaže:

 - Biti gradonačelnik ne znači biti glumac i glumiti da sve zna, nego oko sebe okupiti što kvalitetnije ljude iz svih područja posebno gospodarstva, školstva, sporta jer ovaj Naš prekrasni grad su ljudi, kojima treba osigurati što sigurniji i sretniji dan u životnoj utakmici i da svaki bude pobjednik. 

Komentari