Čačić s Habušem "face to face": Dolazim na sastanak, imam štošta za reći

Objavljeno: 19.11.2015. 11:10

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Foto: ilustracija / Nikola Kokotec

Gradonačelnik Goran Habuš pozvao je sedmero zastupnika Hrvatskog sabora iz Varaždinske županije na konzultativni sastanak na temu rješavanja problematike baliranog otpada uskladištenog u Brezju.

S obzirom na povijest sukoba između HNS-a i Reformista, posebno gradonačelnika Habuša i njegove dojučerašnje zamjenice Natalije Martinčević, obratili smo se predsjedniku Narodne stranke - Reformisti i saborskom zastupniku Radimiru Čačiću, s pitanjem hoće li se tom sastanku odazvati.

- Sigurno ću doći, imam štošta za reći - izjavio je Čačić za eVaraždin, ali na što je konkretno mislio nije želio dodatno pojašnjavati.

Podsjetimo, baš oko problematike bala u Brezju Čačić je tijekom nedavne predizborne kampanje imao sukob sa strankom Orah i Mirelom Holy. Holy ga je tada prozvala da nije objasnio koja je bila njegova uloga u, kako tvrdi, "zaustavljanju interventnog izvoza bala iz Varaždina" te zbog čega je, kako također tvrdi, "zaustavio potpisivanje promemorije kojom je ovaj projekt zaustavljen dan nakon njezina odlaska s funkcije ministrice".

U jednom od priopćenja od strane Oraha zbog toga je nazvan "mešetarom", na što je on najavio tužbu za klevetu ako se Mirela Holy na to osobno potpiše. Također, Čačić je u jednom priopćenju izjavio da je Holy apsolutno najnesposobnija ministrica koja u svojem malom ali važnom resoru nije napravila ništa dobrog, ali je svojim neradom napravila ništa dobro za bale u Brezju. 

>>"Sedmorica žigosanih" - Habuš uputio poziv za sastanak svim zastupnicma Varaždinske županije

 

Komentari