objavio status na facebooku

Čehok oštro reagirao: 'Licemjeri, okanite se! Dvaput smo birali predsjednika koji je pjevao ustaške pjesme'

Objavljeno: 31.08.2017. 11:55

Zadnja izmjena: 31.08.2017. 12:03

Najava dolaska Thompsona u Varaždin izazvala je dosta kontroverze u javnosti, a gradonačelnik Čehok još se jednom oglasio. Ovaj put je to učinio preko svojeg osobnog Facebook profila.

>> THOMPSON: 'Čehok nas je na zamolbu branitelja kontaktirao, biti će mi drago nastupiti u Varaždinu'

Čehok u svom podužem postu ističe kako su građani Varaždina "i oni koji slušaju Santanu i oni koji slušaju Valjak i oni koji slušaju tamburice i oni koji slušaju Thompsona, jer za svoj novac imaju pravo slušati koga hoće". Isto tako, i branitelji imaju pravo potaknuti koncert Thompsona.

- To što u jednoj pjesmi spominje poklič kojim su ljudi 91. krenuli u rat gotovo goloruki protiv jedne od najjačih sila u Europi nema veze s ideologijom koja je poražena davno i nije smetnja da čovjek pjeva u Varaždinu za svoju publiku. Imali smo predsjednika države kojeg smo dvaput birali a pjevao je ustaške pjesme. Nitko od ovih koji se zgražaju nije tražio Mesićevo svrgavanje. Svim licemjerima poručujem da se okane traženja trunke u tuđem oku jer imaju dovoljno piljevine u svojem. - ističe Čehok, napominjući da time završava raspravu, jer ga čekaju gradski projekti u vrijednosti preko 10 milijuna kuna.

Komentari