prljava kampanja

Čehok o dezinformacijama : Od straha prljavo dijele "novinske izreske" da sam odustao od kandidature

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 19.05.2017. 10:56

Zadnja izmjena: 19.05.2017. 11:05

Kandidat za varaždinskog gradonačelnika Ivan Čehok danas je održao izvanrednu press konferenciju, a povod su bili lažni letci, tiskani u novinskoj formi, koji su podjeljeni po cijelom gradu, a na kojima piše kako Čehok odustaje od kandidature za gradonačelnika zbog straha od ponovnog uhićenja. 

- Pitao sam starije od sebe. Ovakva prljava politička kampanja nije zabilježena u posljednjih 27 godina. Da se u mraku, pod okriljem noći, na jedan podli način šire takve dezinformacije i da se naša lista i moja kandidatura žele spriječiti u političkom djelovanje. - rekao je Čehok i dodao kako će oni koji to rade po mraku voditi grad i da su vodili grad do sad. 

- Mene se pokušava zastrašiti već sedam godina i nikad nisam javno o tome govorio jer ne želim izazivati solidarnost zbog progona kojem sam izložen. Sedam godina me nije nitko preplašio, a tako me neće ni sad.- komentirao je Čehok i poručio Varaždinkama i Varaždincima da je jedini program njegovih političkih protivnika spriječiti njegovu kandidaturu i pojavu njegove liste jer su svi svjesni da on ima najbolji program i najsposobnije ljude. 

Na pitanje novinarke kako komentira kako komentira natpise Sanje Modrić iz Novog lista da je potpora Čehoku sindrom ''Društva bolesnog društva'', Čehok je odgovorio :

-Ako novinar smatra da su građani Varaždina bolesni, onda to govori sve o njezinom umu i karakteru.- rekao je Čehok

Komentari