prekinuti mjeseci nagađanja

Čehok: Da, kandidirat ću se za gradonačelnika Varaždina! (evo imena drugog zamjenika)

Objavljeno: 14.04.2017. 10:27

Zadnja izmjena: 14.04.2017. 11:39

Mjesecima uoči predstojećih lokalnih izbora spekuliralo se hoće li se na ponovnu kandidaturu odvažiti i bivši varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok, a posljednjih tjedana izbori u Varaždinu upravo zbog toga postali su i tema zanimljiva nacionalnoj javnosti.

Ivan Čehok ipak sve do danas svoju kandidaturu nije želio eksplicitno potvrditi, držeći time u neizvjesnosti ponajprije već poznate kandidate za gradonačelnika. Sve do jučer govorio je samo o programu i određenim pregovorima sa Zlatanom Avarom.

Ipak, na naše pitanje je li istinita informacija da će Sandra Malenica, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta u Varaždinu, biti jedna njegova kandidatkinja za zamjenicu - Avar drugi, Čehok je odgovorio potvrdno.

- U utorak ću službeno predstaviti konkretan program i konkretne ljude koji će ga sprovesti. Programi svih kandidata su gotovo isti, mi ćemo jedini dati i rokove i, da, kandidirat ću se za gradonačelnika Varaždina. - rekao je Čehok, potvrdivši da će Malenica i Avar biti kandidati za njegove zamjenike.

Komentari