AKCIONIZAM u varaždinu

Članovi Foruma mladih SDP-a povodom opoziva Oreškovića - na Franjevačkom trgu ukazali na loše poteze Vlade

Objavljeno: 19.06.2016. 19:40

Zadnja izmjena: 19.06.2016. 19:44

Članovi Foruma mladih SDP-a iz Varaždina jučer su na Franjevačkom trgu održali akciju povodom izglasavanja nepovjerenja premijeru Tihomiru Oreškoviću i zahtjeva 91 zastupnika u Hrvatskom Saboru za pokretanjem postupka raspuštanja ovog saziva Sabora.

Kako stoji u priopćenju, ovom akcijom, članovi Foruma mladih htjeli su ukazati na brojne loše poteze koje je, sada već bivša Vlada, uspjela napraviti u samo nekoliko mjeseci. Varaždinske forumašice i forumaši pritom su pripremili i podne novine sa popisom „najboljih reformi“ Vlade, a građani su imali priliku odabrati jedan od ponuđenih odgovora.

Skoro svi ispitani složili su se kako bi najbolja reforma bila odlazak na nove izbore, čime se jasno iskazao stav koliko su građani nezadovoljni radom Vlade čiji je premijer bio Tihomir Orešković, a njen prvi potpredsjednik predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

„Iz dana u dan vidljivo je kako ovaj eksperiment Tomislava Kramarka i HDZ-a nije uspio i ovim putem pozivamo njega, ali i sve ostale zastupnike u Hrvatskom Saboru da ispune želju većine građana Republike Hrvatske te da čim prije raspuste Sabor i sazove nove izbore!“ – poručili su  varaždinski forumaši.

Komentari