bili su i osobni prijatelji

EKSKLUZIVNO Darko Hrenić napustio Čačića i Reformiste!

Objavljeno: 16.02.2017. 11:15

Zadnja izmjena: 16.02.2017. 12:06

Foto: Arhiva

Kako ekskluzivno doznajemo, a isto nam je u telefonskom razgovoru potvrdio i Darko Hrenić, od danas ujutro bivši novomarofski gradonačelnik više nije član Reformista, pa tako ni predsjednik novomarofske podružnice te stranke.

Nagađa se da bi se kao nezavisni kandidat mogao ponovno kandidirati za gradonačelnika Novog Marofa, što nam on nije potvrdio, već je najavio da će se naknadno sa svojim planovima očitovati javnosti.

Hrenić bio pod pritiskom ili često mijenjao mišljenja? HNS nejedinstven protiv Siniše Jenkača!

"Novi Marof stoji na mjestu!"

- Dvije godine sam u vlastitom poduzeću, gdje se najviše vidim i u budućnosti, ali ću se u svakom slučaju aktivno i dalje baviti politikom u Novom Marofu. Ovako više ne smije dalje, Siniša Jenkač laže, Novi Marof zapravo stoji na mjestu – rekao nam je Hrenić.

Druga verzija je, kako doznajemo, da će se cijela oporba ujediniti protiv aktualnog gradonačelnika Jenkača, a da će kandidat biti Mladen Smoljanec, šef novomarofskog SDP-a. Radnije se čak nagađalo da bi se za gradonačelnicu mogla kandidrati i Hrenićeva supruga, Sunčica Hrenić.

Najgorljiviji Čačićev zagovornik

Na nacionalnoj razini HNS-a, inače, postoji nepisana zabrana koaliranja s Reformistima na bilo kojoj razini, zbog čega se Hrenić u svojoj žučnoj borbi protiv Siniše Jenkača nije ni mogao ujediniti s HNS-om i SDP-om.

Podsjetimo se, Hrenić je bio najgorljiviji zagovornik Čačićeve politike nakon njegova izbacivanja iz HNS-a i prvi mu se priklonio, žrtvovavši time neizravno svoju gradonačelničku funkciju. Bili su i osobni prijatelji, upoznali se preko tenisa.

Povezani eTV video prilozi:

 

Komentari