ideja potekla iz austrije?

EKSKLUZIVNO Vlado Sevšek na čelu tajnovite "Lige za Varaždin" - evo imena još nekih aktera

Objavljeno: 22.03.2017. 11:36

Zadnja izmjena: 22.03.2017. 11:58

Politički kuloari grada Varaždina već neko vrijeme pokušavaju odgonetnuti tko je sve uključen u „Ligu za Varaždin“ koja najavljuje svoj izlazak na predstojeće lokalne izbore, a mi ekskluzivno doznajemo imena nekih od glavnih aktera.

Prema provjerenim informacijama kojima raspolažemo na čelu ovog udruženja koje još nije sasvim formalizirano stoji Vlado Sevšek, poznati varaždinski odvjetnik koji se posljednjih godina uz odvjetništvo bavi i poljoprivredom.

Od poznatijih Varaždinaca sasvim sigurno u cijelu stvar su uključeni Branko Ivanković i Tomislav Vrbnjak, oboje vezani uz sport i nogometni biznis, dok će im odnose s javnošću, što je zanimljivo, voditi Zlatko Mehun.

Nije poznato zbog čega se Mehun za ove lokalne izbore angažirao izvan HDZ-a, no jedno od imena koje se cijelo vrijeme provlači kada je riječ o ovoj inicijativi, ime je Davora Patafte, također poznatog varaždinskog gospodarstvenika.

Kako neslužbeno doznajemo, Patafta je navodno na ideju za osnivanjem ovakvog udruženja došao u Austriji, gdje postoji sličan tip udruženja koje okuplja uspješne gospodarstvenike.

Neke od informacija koje navodimo potvrdio nam je izvor dobro upućen u ovu zasada tajnovitu inicijativu, no želio je ostati anoniman.

Komentari