Europarlamentarac Davor Škrlec u druženju s građanima Varaždina

Piše: S.S./eVz

Objavljeno: 16.05.2015. 18:39

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Varaždinski ORaH organizira dolazak i druženje građana grada Varaždina s hrvatskim europarlamentarcem Davorom Škrlecom 23. svibnja (subota) s početkom u 9 sati.

Povod dolaska gospodina Škrleca su predstojeći izbori za vijeća mjesnih odbora s ciljem dodatnog pojašnjenja oko važnosti izlaska na navedene izbore kroz koje građani mogu direktno utjecati i ukazivati na konkretna rješenja njihovih problema.

Uz navedeno, Davor Škrlec je, istioču iz ORaH-a, otvoren za razgovor oko svih politika s lokalne, nacionalne i europske razine, a pogotovo aktualna pitanja koja se tiču potencijala grada Varaždina u nacionalnom i europskom smislu.

Davor Škrlec će svoj posjet Varaždinu započeti u 9 sati druženjem s građanima na varaždinskom placu, te će svoju rutu nastaviti u 9:30 sati dolaskom u centar grada (Korzo i Franjevački trg).

Nakon druženja u centru u planu je obilazak još dvije lokacije, s početkom u 10:15 sati raskrižje Mihanovićeve i Zagrebačke ulice (Konzum), te u 11 sati na trgiću kod POS naselja u Jalkovečkoj ulici.

 

Komentari