Planira reagirati javno

Evo što Podolnjak kaže o Milanovićevoj izjavi i osnivanju podružnice Mosta u Varaždinu

Objavljeno: 17.01.2016. 16:29

Zadnja izmjena: 16.02.2016. 14:19

Jučer je, kako smo izvjestili, u svom televizijskom gostovanju bivši premijer Zoran Milanović izjavio da se spreman ispričati Robertu Podolnjaku za izjavu o njegovom prezimenu. Međutim, Podolnjak to danas nije želio komentirati...

Naime, u kratkom telefonskom razgovoru rekao nam je da je upoznat s Milanovićevim gostovanjem, ali zasad nema komentara. 

- Planiram na to javno reagirati, ali bit ćete obavješteni na vrijeme, rekao je Podolnjak ujedno zamolivši za razumijevanje medija. 

Također, upitali smo Podolnjaka ima li tendencija da se učlani u stranku Most i osnuje njihovu podružnicu u Varaždinu, kako se u posljednje vrijeme počelo govoriti: 

- Prerano je razgovarati o tome. Trenutno sam najviše usredotočen na predstojeću sjednicu Sabora, rekao je. 

Podsjetimo, u jučerašnjoj emisiji "Nedjeljom u 2" gostovao je bivši premijer Republike HrvatskeZoran Milanović, a jedno od pitanje Aleksandra Stankovića glasilo je zašto je jednom nakon izbora izjavio da su neki u Mostu „promijenili pet stranki i dva prezimena“, misleći na Roberta Podolnjaka.

Tom je prilikom Milanović rekao da su njegovi motivi bili čisti, da mu je žao ako je on njegov komentar pogrešno shvatio te da će s njime razgovarati, ali se nije javno ispričao. 

Komentari