čačić u 'koroti'

eTV: Čačić na današnju presicu došao u odjeći za pogreb i zapalio svijeću... - evo izjave zašto

Objavljeno: 02.06.2017. 10:48

Zadnja izmjena: 02.06.2017. 11:45

Na današnju izvanrednu presicu kandidat za župana Radimir Čačić došao je u odjeći za pogreb kako bi time, rekao je "izrazio sućut tisućama onih koji su stvorili HNS i koje je izdalo njihovo stranačko vodstvo".

Bila je to njegova reakcija na napise o koaliciji HNS-a i HDZ-a, što je Čačić nazvao "Štromarovim i Pusićkinim zabijanjem noža u leđa HNS-ovcima".

>>ŠTROMAR NEGIRA KOALICIJU S HDZ-om: 'O tome ne razgovaramo, a Čačić je dvaput glasao za njihove vlade'

>>DOGOVOR VEĆ U NEDJELJU NAVEČER? O izborima za Varaždinskog župana ovisi koalicija HNS-a i HDZ-a

- Ovako se nešto nije moglo dogoditi u Savkino i moje vrijeme, pa ni u vrijeme Vesne Pusić - kad sam i dalje ja praktički upravljao strankom. To je izdaja članova i koalicijskog partnera i to zbog par minuta časti. - izjavio je Čačić i onda zapalio svijeću, dodajući kako su Reformisti u Saboru svojedobno glasali za Oreškovićevu vladu jer su smatrali da novi izbori nisu dobra opcija za zemlju.

- Žao mi je da se sve tako sramotno završava. Tko će u Varaždinu od časnih ljudi uopće glasati za Štromara - osim onih par uhljeba? Oni su politički zagađivači i trebaju otići. I u županiji je stvar gotova, SDP neće glasati za Štromara. Jasno je i zašto HNS ovo radi, ali to još nije objavljeno. - istaknuo je Čačić, pritom napominjući kako je on samo jednom - i to za vrijeme Milanovića - išao u koaliciju s SDP-om te da nikada nisu izdali svog partnera. 

 

Komentari